Beste Donzen Hoofdkussen van 2019

Nuvaro Goose Comfort 90% Donzen hoofdkussen

De instapper in de wereld van luxe, comfortabele nachtrust. De luxe 90% ganzen donzen vulling. Zeer hoogwaardige 1a vulling uit 90% luxe ganzendons en 10% zachte ganzenveertjes. Speciaal geselecteerde ganzendons voor hoogste slaapcomfort. De tijk daaromheen is een zachte, sterke tijk van 100% katoen, voor langdurig comfort.

Soms kijken we naar een bepaald product en weten we gewoon dat we goede kwaliteit krijgen. Andere producten zijn op het eerste gezicht wat moeilijker te beoordelen, zoals donzen kussens.

Maar we merken allemaal nog steeds wanneer het donzen hoofdkussen dat we gebruiken goed gemaakt is omdat we wakker worden zonder hoofdpijn, nekpijn en neusverstopping.

Donzen kussens zijn populair vanwege hun comfort en veelzijdigheid. Mensen die kiezen voor een donzen kussen zijn meestal op zoek naar zachtheid en demping in plaats van veel stevigheid, maar u kunt ook stevige donzen hoofdkussens vinden.

Een ander voordeel van een donzen kussen is dat u de positie van de vulling in het kussen kunt aanpassen om u precies de steun te geven die u nodig heeft op een bepaalde nacht.

Als u bang bent voor donzen kussens vanwege de bezorgdheid over allergieën, kunnen we u geruststellen dat de allergierisico’s van een donzen kussen niet anders zijn dan andere kussenvullingsmaterialen.

Hypoallergene donzen kussens zijn tijdens het productieproces grondig gereinigd, waardoor de bezorgdheid over allergieën verder afneemt.

We hebben de gids onderverdeeld in een aantal categorieën, namelijk het beste kussen algemeen, het beste kussens voor zijslapers, het beste kussen voor rugslapers, het beste kussen voor buikslapers, het beste luxe kussen en het beste budget kussen.

De beste donzen hoofdkussens die verkrijgbaar zijn:

Nuvaro Goose Comfort 90% Donzen hoofdkussen

Waarom u het geweldig gaat vinden: Dons is niet alleen voor vogels – Het Nuvaro Goose Comfort 90% donzen hoofdkussen is zo vederzacht, dat u zult dromen dat u op de wolken slaapt.

Sommige inferieure donskussens zijn echt volgepropt, meestal met veren. Dat betekent dat u het risico loopt om door een verdwaalde ganzenveer te worden geprikt. Bovendien zijn de veren niet zo zacht en pluizig als dons.

Het Nuvaro Goose Comfort 90% donzen hoofdkussen is gevuld met 90% ganzendons, dat is veel pluiziger dan eendendons, dus u zult genieten van een luxueus comfortabele nachtrust.

Nuvaro Goose Comfort 90% donzen hoofdkussen beknibbelt ook niet op het dons. Met een vulgewicht van 700 gram krijgt u veel donzig comfort in een zeer fijn kussen dat niet te zacht en niet te stevig is.

Het dons is gezuiverd om allergenen en bacteriën te verwijderen, zodat u kunt genieten van het kussen, zelfs als u meestal allergisch bent voor veren.

Dit kussen is prachtig vol en houden hun vorm door de nacht, ze zakken niet te veel in onder het gewicht van uw hoofd.

Veel klanten merkten op dat de kussens steviger waren dan ze hadden verwacht, wat goed of slecht kan zijn, afhankelijk van uw voorkeur.

Voordelen: Hoge kwaliteit dons en lekker zacht maar toch comfortabel liggen.

Nadelen: Voor échte ondersteuning is een 3-kamer hoofdkussen beter.

Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer Donzen hoofdkussen

Waarom u het geweldig gaat vinden: Het slimme kussen-in-kussen ontwerp door middel van de 3-kamer constructie geeft u een mix van ondersteuning en comfort met hoogwaardige ganzendons en veren.

Als een van uw klachten over donskussens het gebrek aan ondersteuning is, heeft het Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer donzen hoofdkussen een interessant ontwerp om dat probleem op te lossen.

Het Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer donzen hoofdkussen heeft een binnenste kern van veren met een donsvulling eromheen. Het bestaat uit volledig natuurlijk ganzendons en veren in een ontwerp dat bijna lijkt op een kussen in een kussen.

De binnenste kern geeft u een mooie ondersteuning tijdens het slapen, en de donsvulling geeft u een groot comfort.

Het kussen kan worden getypeerd als gemiddeld in termen van ondersteuning, dus het zou voor de meeste zijslapers goed moeten werken.

Het kussen heeft een vulkracht van 550. De kussens zijn machinewasbaar en hypoallergeen, maar het kussen naar de stomerij brengen wordt aangeraden om het in topconditie te houden.

Het kussen ziet er geweldig uit en biedt een hoog niveau van comfort dankzij het gebruik van veren en dons.

Het maakt niet uit welke slaappositie u de voorkeur geeft, het Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer donzen hoofdkussen zal in staat zijn om u goed te ondersteunen.

De hypoallergene eigenschappen van dit kussen zorgen ervoor dat het in staat is om huisstofmijten en allergenen te blokkeren. De donsvulling die wordt gebruikt in het kussen is ook zeer schoon.

Het Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer donzen hoofdkussen kost iets meer dan een standaard kussen, maar het lost nek- en schouderklachten op vanwege de hoge mate van steun.

Voordelen: Interessant kussen-in-kussen ontwerp voor een superieure mix van ondersteuning en comfort, goede ondersteuning ongeacht welke slaappositie u verkiest, goede hypoallergene eigenschappen.

Nadelen: Relatief duur in de aanschaf.

Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer Boxmodel Donzen hoofdkussen

Waarom u het geweldig gaat vinden: Het Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer boxmodel donzen hoofdkussen heeft een perfecte vorm die naadloos aansluit op de ligging van de schouder.

Waar normale donzen hoofdkussens weinig ruimte laten voor de schouders, heeft de boxmodel een mooie vorm waardoor u er lekker op kunt liggen als zijslaper en geen last van uw nek zult krijgen.

Omdat het een 3-kamer systeem betreft heeft u ook veel ondersteuning en zal het kussen niet heel veel doorzakken tijdens het slapen, zodat u ook later geen pijn in de nek of schouder ontwikkelt.

De middelste kamer bevat een hoog ganzenverenaandeel (85% ganzenveren en 15% ganzendons) voor veel ondersteuning.

De buitenste kamers (aan de onder- en bovenkant van het hoofdkussen) bevatten luxe, zachte 90% ganzendons waar u heerlijk op kunt liggen.

Dit Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer boxmodel donzen hoofdkussen is het beste voor degenen die graag op hun rug slapen, in plaats van zij- of buikslapers, omdat het stevig en ondersteunend is.

Voordelen: Een heerlijke combinatie van een 3-kamer donzen hoofdkussen en een boxmodel, zodat u zowel stevig ligt als een perfecte aansluiting heeft bij de schouder.

Nadelen: Voor een buikslaper is dit kussen te hoog en te stevig, alleen geschikt voor rugslapers of buikslapers.

Nuvaro Superior Goose 100% Donzen hoofdkussen

Beste luxe kussen: Nuvaro Superior Goose 100%

Het Nuvaro Exclusive Summer Donzen dekbed is rijk gevuld met luxe 100% zachte 1a Mazurische ganzendons voor superieur slaapcomfort.

Het dons is door middel van superzachte katoenen tijk (NM 240) verdeeld in doorgestikte carrées zodat de dons niet kan verschuiven.

Dit superlichte zomerdekbed van Mazurische ganzendons is perfect voor de zomer. U heeft weinig gewicht op u en wat er op u ligt is van zo’n hoge kwaliteit dat de ventilatie perfect is en u geen nacht zwetend wakker ligt.

Dit donzen zomerdekbed zorgt voor een optimale regeling van de temperatuur en afvoer van vocht en lichaamswarmte, zodat u zelfs op warme zomernachten heerlijk kunt slapen.

De zeer hoge vulkracht houdt in dat met een laag gewicht aan dons een hoog volume van de deken wordt bereikt, waardoor de ventilatie groot is.

De donsvlok van de Mazurische gans is groter dan die van een normale gans, het dekbed vult zichzelf dus op met dons en lucht en zorgt er daardoor voor dat u met weinig gewicht de ideale warmte behoudt.

Loiva Solid Night Donzen Budget Hoofdkussen

Waarom u het geweldig gaat vinden: Het Loiva Solid Night 15% donzen hoofdkussen maakt gebruik van een mix van veren en dons om u een goede prijs te geven.

Als u teleurgesteld bent over de hoge prijzen die u ziet voor de meeste donzen kussens, zult u het prijskaartje van de Loiva Solid Night 15% kunnen waarderen.

Deze Loiva Solid Night kussen bestaan uit een combinatie van ganzendons en eendendons in combinatie met veren. Het kussen bevatten wel een hoog percentage ganzenveren. 15% van het kussen bestaat uit dons en 85% uit veren.

Dit hoge percentage veren in het kussen zal zeker niet iedereen aanspreken die een donskussen wil, maar het houdt de prijs laag.

Better Nights houdt rekening met het beste dons dat niet afkomstig is van levende pluk wanneer het het dons en de veren in zijn hoofdkussens selecteert. Dit kussen heeft maar liefst 1 kg aan dons en veren voor een hoge mate van ondersteuning.

Voordelen: Uitstekende prijs voor een donzen hoofdkussen, zeer zacht en comfortabel, de veren blijven mooi in het kussen zitten.

Nadelen: Een hoger percentage veren dan dons, vrij stug en zwaarder kussen dan andere donzen hoofdkussens.

Conclusie beste donzen hoofdkussen:

Kies afhankelijk van uw budget en slaaptype een donzen hoofdkussen uit waar u nog lang van kunt genieten.

Het belangrijkste is dat u lekker ligt en uw hoofdkussen uw nek ondersteunt en uw ruggenwervel in een correcte houding ligt, zodat u pijnvrij wakker wordt en geen last krijgt van een verkeerde ligging.

Probeer een donzen hoofdkussen van Better Nights en merk het verschil in slaapervaring!