4-seizoenen dekbed dons

Een donzen 4-seizoenen dekbed is het beste van twee werelden. Het allerbeste materiaal verwerkt in twee dekbedden, die samen te knopen zijn tot één geheel. Zo heeft u een heerlijk zomerdekbed voor zwoele zomeravonden, een heerlijk knisperend winterdekbed voor de krakend koude winters alles dat hiertussen zit.
-38%
Beste keus voor een landdons 4-seizoenen dekbed
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons100% Landdons
(8)
Vanaf: 449289
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons90% Ganzendons
(2)
Vanaf: 419
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons100% Ganzendons
(1)
Vanaf: 999
Levertijd: 5 werkdagen

4 Seizoenen Dekbed Dons 160×220

Met een donzen 4-seizoenen dekbed in 160 x 220 cm kunt u heerlijk slapen in uw éénpersoons bed of twijfelaar. Voor deze bedformaten is dit een lekkere grote en luxe deken waaronder u elke nacht weer heerlijk kunt slapen, het hele jaar lang. In de zomer slaapt u onder het dunne en lichte zomergedeelte, zodat u het niet te warm heeft en vocht goed wordt afgevoerd. Op de koudere nachten maakt u gebruik van het wintergedeelte, dat ervoor zorgt dat uw lichaamswarmte goed wordt vastgehouden terwijl er toch verse lucht binnenkomt. Op de écht extreem koude nachten kun u uw dekbedden samenknopen voor een heerlijk dik dubbel dekbed, maar tenzij u een echte koukleum bent gaat dit waarschijnlijk niet nodig zijn.

Door de extra lengte van 220 cm zult u ook nooit met koude voeten liggen, wat een beetje lang persoon met een dekbed van 200 cm een stuk sneller zal ervaren. Dons heeft een zeer goed isolerend maar ook ventilerend vermogen, zodat u onder veel minder gewicht dan bij een wollen of tencel dekbed net zo warm blijft. Een stuk comfortabeler zonder dat extra gewicht bovenop u en het dekbed vorm zich gedurende de nacht ook nog eens om uw lichaam, zodat het heerlijk ligt.

Een donzen dekbed is niet moeilijk in het onderhoud, lees ook eens onze speciale pagina over donzen dekbed onderhoud. Weet u al wel dat u graag een 4-seizoenen donzen dekbed in 160 x 220 cm wil, maar nog niet welk donzen dekbed uw voorkeur heeft? Probeer dan eens onze dekbed keuzehulp en vind uit welk dekbed voor u het meest geschikt is.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 20 reviews.