4-seizoenen dekbed dons

Een donzen 4-seizoenen dekbed is het beste van twee werelden. Het allerbeste materiaal verwerkt in twee dekbedden, die samen te knopen zijn tot één geheel. Zo heeft u een heerlijk zomerdekbed voor zwoele zomeravonden, een heerlijk knisperend winterdekbed voor de krakend koude winters alles dat hiertussen zit.
Aanbieding!
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons100% Landdons
659 489
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
-25%
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons100% Ganzendons
(8)
Vanaf: 639479
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Aanbieding!
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons100% Ganzendons
909 769
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons90% Ganzendons
799
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons100% Ganzendons
1.159
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

4 Seizoenen Dekbed Dons 240×200

Bent u op zoek naar een lekker groot en luxe 4-seizoenen dekbed van 240 x 200 cm, dan wil u natuurlijk ook heerlijk eronder kunnen slapen en niet nachten zwetend wakker liggen omdat het materiaal alleen maar warmte vasthoudt en verder niet ventileert. Een donzen 4-seizoenen donzen dekbed zorgt ervoor dat u het hele jaar door heerlijk slaapt en op de juiste temperatuur blijft. In de warme zomernachten slaapt u onder het dunne zomergedeelte met warmteklasse 1, terwijl u het grootste gedeelte van het jaar onder het herfstgedeelte slaapt. Op de echt koude winternachten kunt u beide delen aan elkaar knopen en een zeer warm dik dekbed creëren, maar dit zal alleen als het echt hard vriest nodig zijn.

Omdat een donzen dekbed bestaat uit donspluisjes die uitzetten blijft er ruimte over tussen het dons. Deze ruimte zorgt voor een goede isolatie van de warmte, maar zorgt er ook voor dat het dekbed kan “ademen” en daardoor steeds frisse lucht binnenkomt. Zo heeft u het niet te warm, maar ook weer niet te koud. Dons zorgt ook voor een goede vochtopname, zodat u als u ’s nachts toch even uit bed gaat terugkomt bij een droge deken. Een donzen dekbed is ook nog eens eenvoudig in het onderhoud, laat het ’s ochtends op bed liggen met de ramen open zodat het vocht weer afgevoerd kan worden. Lees hier meer over op onze pagina onderhoud donzen dekbed.

Als u nog twijfelt over het juiste dekbed voor uw wensen, is niet alleen de afmeting van het dekbed van belang. Ook de soort dons, vulkracht en tijk van het dekbed zijn van belang. Als u hier meer informatie over wilt inwinnen kan onze adviespagina een hele goede bron van informatie vormen. Hier worden deze zaken en ook het bepalen van de juiste warmteklasse en afmetingen van het dekbed uitgebreid besproken. Ook de dekbedwijzer op deze website kan u uitstekend helpen om het juiste donzen dekbed te bestellen. Als u er met behulp van deze hulpmiddelen niet uitkomt, of gewoon wel wat extra adviezen kunt gebruiken, is het uiteraard ook nog mogelijk om contact op te nemen met onze dekbedexperts. U kunt de experts bereiken door op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 te bellen naar  085 001 3114 of door te mailen naar info@betternights.nl. Op deze manier kunt u ook vragen stellen over onze producten of diensten zoals de laagsteprijsgarantie.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.