4-seizoenen dekbed dons

Een donzen 4-seizoenen dekbed is het beste van twee werelden. Het allerbeste materiaal verwerkt in twee dekbedden, die samen te knopen zijn tot één geheel. Zo heeft u een heerlijk zomerdekbed voor zwoele zomeravonden, een heerlijk knisperend winterdekbed voor de krakend koude winters alles dat hiertussen zit.
Aanbieding!
 • siezoen4-seizoenen dekbed
 • type dons100% Landdons
719 549
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
-25%
 • siezoen4-seizoenen dekbed
 • type dons100% Ganzendons
(8)
Vanaf: 639479
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Aanbieding!
 • siezoen4-seizoenen dekbed
 • type dons100% Ganzendons
999 859
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
 • siezoen4-seizoenen dekbed
 • type dons90% Ganzendons
899
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
 • siezoen4-seizoenen dekbed
 • type dons100% Ganzendons
2.199
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
 • siezoen4-seizoenen dekbed
 • type dons100% Ganzendons
1.279
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
gratis verzendenBinnen heel Europa
Gratis verzenden
ganzendons100% diervriendelijke
Ganzendons
dekbed keuzehulp3 stappen het juist dekbed
Dekbedkompas
atelier- en handgemaaktOnze producten
Atelier- en handgemaakt

Er zijn bij Better Nights dekbedden in vier verschillende diktes. De dikste en warmste is het zogeheten winterdekbed en de dunste en luchtigste is een zomerdekbed. De optie die het meest tussen deze twee dekbedden in zit is het zogeheten all-year-dekbed. Een 4-seizoenen dekbed is de meest veelzijdige van deze vier opties. Eigenlijk bestaat een 4-seizoenen dekbed uit drie verschillende dekbedden. Er zijn namelijk twee gedeelten die zowel los als samen kunnen worden gebruikt. Het dunste gedeelte is vergelijkbaar met een heerlijk licht donzen zomerdekbed en kan op de warmste dagen worden gebruikt. Dit dunne dekbed heeft een warmteklasse van 1. Het andere dikkere gedeelte is een dekbed dat in het voor- en najaar kan worden gebruikt met een warmteklasse van 2. De twee dekbedden kunnen aan elkaar worden vastgekoppeld waardoor een dikker dekbed ontstaat dat in de winter genoeg warmte biedt. Dit dekbed behoort tot de hoogste warmteklasse 1. Zo heeft u met een 4-seizoenen dekbed eigenlijk het ideale dekbed voor ieder jaargetijde in huis. De 4-seizoenen dekbedden dons van Better Nights bestaan altijd uit minimaal 90% dons. Een 4-seizoenen dekbed dons is in deze webwinkel altijd voordelig geprijsd. Doordat wij veel van de mooie donzen 4-seizoenen dekbedden verkopen, hebben wij aantrekkelijke afspraken met de donsleveranciers kunnen maken. We hanteren dan ook de laagsteprijsgarantie waardoor u zeker weet dat u het dekbed tegen de scherpste prijs koopt. Als u het dekbed toch ergens goedkoper kunt vinden, betalen wij het verschil terug met 10% extra.

De 4-seizoenen dekbedden dons zijn bij ons te verkrijgen in zeer veel verschillende afmetingen. De kleinste dekbedden zijn geschikt voor een eenpersoonsbed met 140 bij 200 of 220 centimeter. Daarna volgen de wat grotere 160 bij 220 centimeter en de standaardmaten voor tweepersoonsbedden 200 bij 200 en 220 centimeter. Voor mensen die liever een iets groter dekbed hebben zijn de maten 240 bij 200 centimeter en het 4 seizoenen dekbed dons 240 x 220 beter geschikt. Met het dekbed van 240 bij 220 centimeter zullen u en uw partner waarschijnlijk altijd genoeg dekbed hebben en is het gekibbel over de deken voorgoed verleden tijd. Een 4 seizoenen dekbed dons 240×220 van Better Nights is van de hoogste kwaliteit en altijd zeer voordelig. De dekbedden worden gratis thuisbezorgd en kunnen ook kosteloos geretourneerd worden wanneer ze toch niet bevallen.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.