Donzen dekbed

Of u nu een luchtig dekbed zoekt voor warme zomers of een warm dekbed voor krakend koude winters, de donzen dekbedden van Better Nights zijn er voor u. Heerlijk zachte en goedgevulde dekbedden van de beste kwaliteit. 100% diervriendelijke, eerlijke eenden- of ganzendons uit de beste regio's van Europa.

Onze dekbedden worden op maat gemaakt in ons atelier in Doetinchem, pas na een bestelling. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit dons, dat nooit opgeslagen is geweest in een stoffige fabriekshal. Nooit.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Loiva Dekbedden

Better Nights is exclusief dealer van Loiva. Loiva verkoopt sinds 1972 wereldwijd donzen dekbedden en hoofdkussens. Het zeer luxe maar toegankelijke merk is razend populair bij de dons liefhebbers. Bij Loiva wordt ieder product hand- en atelier gemaakt. Dit Nederlandse bedrijf tilt het ambachtelijk werken naar een next level. Vanuit hun vestigingen in Arnhem en Doetinchem (Gelderland), produceren zij maatwerk oplossingen voor haar klanten.

Uw donzen dekbed of hoofdkussen zal altijd eerlijke dons bevatten. Zo zal het dons nooit van levende pluk afkomstig zijn en wordt het nooit buiten Europa ingekocht. Ook bevat ieder product een donscertificaat. Dit staat symbool voor eerlijkheid en sublieme kwaliteit.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.