Waardering: 9.4/10 bij Webwinkelkeur

Gratis verzending én gratis retour

Handgemaakt in Nederland

Gratis proefslapen

Showroom in Doetinchem

Menu

Filter op prijs

Afmeting

Advies nodig?

Neem contact met ons op

Direct antwoord

Klik op de chat button aan de rechterkant

Antwoord binnen 1 werkdag

BetterNights Doetinchem

Tencel hoofdkussen

Tencel hoofdkussens zijn een nieuwe categorie van hoofdkussens die steeds populairder worden. Tencel is een natuurlijk materiaal dat gemaakt wordt van houtpulp van eucalyptusbomen.

Het wordt vaak beschouwd als een duurzamere optie dan katoen of polyester, omdat het wordt gemaakt met een milieuvriendelijke productieproces.

Toont alle 2 resultaten

  • Nuvaro Tencel de Luxe hoofdkussen
  • Nuvaro Tencel de luxe Kinderkussen

Eén van de grootste voordelen van Tencel hoofdkussens is hun ademend vermogen. Het materiaal neemt vocht op en geeft het vervolgens af aan de omgeving, waardoor de kans op zweten tijdens het slapen wordt verminderd. Dit maakt Tencel hoofdkussens ideaal voor mensen die snel zweten of last hebben van nachtelijk transpireren.

Ook zijn Tencel hoofdkussens hypoallergeen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met allergieën of astma. Dit komt doordat Tencel geen katoen of dons bevat. Hierdoor is de kans op huisstofmijten of schimmels aanzienlijk verkleind.

Een ander voordeel van Tencel hoofdkussens is hun zachtheid. Tencel voelt zijdeachtig aan en is soepel, wat het een comfortabele keuze maakt voor mensen die last hebben van nek- of schouderpijn.

In het algemeen zijn Tencel hoofdkussens een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en gezond slaapkussen. Het ademend vermogen, hypoallergeen eigenschappen en zachtheid maken het een aanrader voor mensen die last hebben van nek- of schouderpijn, snel transpireren of allergieën.

Veel gestelde vragen over een

Tencel hoofdkussen

Wat is een Tencel hoofdkussen?

Een Tencel hoofdkussen is een kussen dat is gevuld met vezels van de eucalyptus. Deze vezels zijn zachter dan zijde en katoen, waardoor het kussen zacht en comfortabel aanvoelt.

Waarom zou ik kiezen voor een Tencel hoofdkussen?

Tencel hoofdkussens bieden uitzonderlijke ademendheid, waardoor uw hoofd en nek droog en koel blijft tijdens de slaap. Bovendien zijn Tencel vezels biologisch afbreekbaar en worden ze geproduceerd met minder water- en chemicaliën dan katoen.

Hoe onderhoud ik mijn Tencel hoofdkussen?

Tencel hoofdkussens zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen vaak in de wasmachine gewassen worden zonder hun vorm of zachtheid te verliezen. Lees altijd de wasvoorschriften op het label van het kussen voordat u het wast.

Kan een Tencel hoofdkussen mijn nekklachten verminderen?

Tencel kussens bieden uitstekende ondersteuning voor de nek en het hoofd, waardoor ze kunnen helpen nekklachten te verminderen.

Kan een Tencel hoofdkussen worden gebruikt door mensen met allergieën?

Ja, Tencel hoofdkussens zijn hypoallergeen en worden vaak gebruikt door mensen met allergieën of huidproblemen.
De waardering van www.betternights.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.