Waardering: 9.4/10 bij Webwinkelkeur

Gratis verzending én gratis retour

Handgemaakt in Nederland

Gratis proefslapen

Showroom in Doetinchem

Menu

Filter op prijs

Advies nodig?

Neem contact met ons op

Direct antwoord

Klik op de chat button aan de rechterkant

Antwoord binnen 1 werkdag

BetterNights Doetinchem

Ganzendons dekbed

Toont alle 9 resultaten

 • Dekbed op maat Perfect op maat
  Dekbed op maat
 • Nuvaro Gold Donzen Winterdekbed
 • Zomerzon Meest Luxe Zomerdekbed
  Nuvaro Exclusive Summer Donzen dekbed
 • Meest verkochte dekbed Beste Dekbed 2024
  Nuvaro Gold 4-seizoenen Donzen dekbed
 • Loiva Summerlight Donzen dekbed
 • Nuvaro Exclusive 4-seizoenen Donzen dekbed
 • winterdekbed Meest luxe winterdekbed
  Nuvaro Exclusive Donzen Winterdekbed
 • Nuvaro Excellent Donzen Winterdekbed
 • Nuvaro Excellent 4-seizoenen Donzen dekbed

Voor wie alleen het allerbeste wil: de biologische ganzendons dekbedden van Better Nights. Daar waar de dons afkomstig is van eerlijke vrije-uitloopboerderijen en waar het dekbed nog ambachtelijk in Nederland gemaakt wordt.

Een ganzendons dekbed is het verreweg het beste materiaal om onder de slapen. Het is extreem isolerend maar tegelijkertijd ventilerend wanneer dit nodig is. Alsof je onder een wolkje ligt. Ons ganzendons is Europees gecertificeerd, nooit van levende pluk en afkomstig van blije ganzen die in vrijheid geleefd hebben.

Heerlijk warm ganzendons dekbed
Dekbedden die gemaakt zijn van ganzendons, passen zich volledig aan naar je lichaam. De donsvlok, die een stuk groter is dan bij een eendendons dekbed, zet zich uit door de enorme isolatiewaarde.

Onze ganzen komen uit regio’s waar het in de zomer erg warm is en in de winter erg koud. De Siberische gans bijvoorbeeld moet in de winter temperaturen tot -50 graden trotseren, daar waar het in de zomer gerust 30 graden wordt.

Om ervoor te zorgen dat het dier niet sterft van de kou en in de zomer van de hitte, moet het dons dus goed isoleren en tegelijkertijd ventileren. Het beste van twee werelden dus. Of je nou een 4 seizoenen dekbed neemt of een winterdekbed, je blijft met een donzen dekbed van ganzendons heerlijk warm.

Shop op afmeting

Veel gestelde vragen over een

Ganzendons dekbed

Wat is het beste ganzendons dekbed?

Verreweg ons meest verkochte dekbed, de Nuvaro Gold 4-seizoenen. Luxe 100% Poolse ganzendons, verwerkt in twee koppelbare dekbedden.

De Nuvaro Gold bestaat uit een zomerdekbed en een herfstdekbed, die je kunt koppelen door middel van de knopen in de versterkte knoopsgaten. Op die manier haal je een dekbed in huis met warmteklasse 4 (zomer), warmteklasse 2 (herfst) én warmteklasse 1 (winter).

Is ganzendons warm?

De warmte van een donzen dekbed wordt bepaald door een combinatie van factoren, waaronder de soort dons, de verhouding tussen dons en veertjes en het totale vulgewicht. Ganzendons is een van de meest populaire keuzes voor de vulling van een donzen dekbed, en dat is niet zonder reden. Hoewel het duurder is dan eendendons, biedt het een superieure warmte-isolatie en vochtregulatie. Dit betekent dat u zich tijdens de koude wintermaanden warm en comfortabel zult voelen onder uw dekbed, terwijl u in de zomer koel blijft. Een dekbed met ganzendons is een investering in uw slaapkwaliteit. Het is een luxe die u zichzelf verdient, voor een nachtrust die zo comfortabel is dat u niet meer wilt opstaan.

Waarom ganzendons dekbed?

Als een waar wondermateriaal, neemt ganzendons transpiratie en verdampingswarmte op alsof het niets is. Hierdoor behoudt het dekbed zijn frisheid en blijft de lichaamstemperatuur de gehele nacht bijna constant. Het is een van de meest efficiënte isolatiematerialen die er bestaan, met een erg hoge isolatiewaarde. Dit betekent dat u snel een comfortabele warmte voelt, vooral tijdens de koude nachten. Ganzendons is als een beschermend cocon voor uw lichaam, waardoor u zich elke nacht als een koning of koningin voelt. Dit is de ultieme keuze voor wie van comfort houdt en een goede nachtrust wil.

Wat is het verschil tussen dons en veren?

In tegenstelling tot dons, bevatten veren een duidelijke kern waardoor ze minder elasticiteit hebben. Dit kan leiden tot een steviger gevoel in dekbedden en kussens die met beide materialen zijn gevuld. Hoewel dit voor sommigen als prettig kan worden ervaren, geeft het dons de voorkeur als het gaat om flexibiliteit en comfort. Dons is namelijk veel soepeler en volumineuzer, en past zich aan aan de vorm van uw lichaam voor een ongeëvenaard niveau van comfort en warmte.
De waardering van www.betternights.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 221 reviews.