Eendendons dekbed

Eendendons is razend populair. Het populaire broertje van ganzendons is al jaren niet weg te slaan uit menig slaapkamer. Dons uit vrije-uitloopboerderijen waar de eenden in alle vrijheid geleefd hebben. Bij Better Nights maken we dekbedden van Landdons. Dit is een combinatie van eendendons en ganzendons. In onze ogen het perfecte instapmodel, omdat de beperkte vulkracht van eendendons aangevuld wordt.
-38%
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons100% Landdons
(8)
Vanaf: 449289
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
-35%
  • siezoenWinterdekbed
  • type dons100% Landdons
(1)
Vanaf: 379249
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Een comfortabele nacht is een nacht waarin u onder een dekbed ligt dat aansluit bij uw lichaam, warmte geeft wanneer u warmte nodig hebt, en ventileert wanneer het te warm wordt. Dat is waar dons voor staat. Het beste materiaal voor warme, zwoele zomers en krakend koude winters.

Het landdons van Better Nights

Bij Better Nights zijn we van mening dat alleen eenden dit niet kunnen verzorgen. Natuurlijk zorgt dit dekbed voor warmte. Echter is het door de beperkte grootte van de eendenveren onmogelijk om voldoende te kunnen ventileren. Bij Better Nights verkopen we dus geen dekbedden die gemaakt zijn van enkel eendendons. Wij gebruiken een combinatie van eenden- en ganzendons: Landdons.

Wanneer u voor een lekker warm eendendons dekbed tot wel een kilo aan dons nodig zou hebben, is dit voor de hoogste kwaliteit ganzendons aanzienlijk minder. Door een combinatie van beiden te gebruiken, wordt het dekbed niet te zwaar en is deze in staat heerlijk te ventileren.

  • Landdons is een combinatie van eenden- en ganzendons
  • Door de combinatie blijft het dekbed lekker licht en ventilerend

Eerlijke productie, blije eenden

Bij Better Nights staan we dagelijks stil hoe we de wereld een klein beetje beter kunnen maken. Dierenwelzijn staat bij ons hierin op 1. We hebben hierom zeer strenge eisen gesteld als het gaat om de donsproductie. Al onze ganzen en eenden moeten hierom in vrijheid geleefd hebben. Er zal nooit sprake zijn van dwangvoeding, mishandeling of ongezonde omstandigheden. Meer weten? Lees hier ons verhaal.

We zijn van mening dat u voelt wanneer het dons zich volledig heeft kunnen ontplooien tot een prachtig product. Bovendien, u slaapt toch ook lekkerder als u weet dat het dier een eerlijke behandeling heeft gehad?

Gratis proefslapen

We begrijpen dat het lastig is om een product te selecteren op basis van een afbeelding en een stukje tekst. Bij Better Nights hebben we hierom Gratis Proefslapen geïntroduceerd. Zo kunt u zonder risico een dekbed een week testen. Bevalt dit dekbed niet, of is dit niet het lekkerste dekbed waar u ooit onder geslapen heeft? Dan kunt u het product kosteloos retourneren, zonder opgaaf van reden.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.