Waardering: 9.4/10 bij Webwinkelkeur

Gratis verzending én gratis retour

Handgemaakt in Nederland

Gratis proefslapen

Showroom in Doetinchem

Menu

Filter op prijs

Advies nodig?

Neem contact met ons op

Direct antwoord

Klik op de chat button aan de rechterkant

Antwoord binnen 1 werkdag

BetterNights Doetinchem

Eendendons dekbed

Toont alle 3 resultaten

  • Dekbed op maat Perfect op maat
    Dekbed op maat
  • voordeligste dekbed Voordeligste donzen dekbed
    Loiva Silver 4-seizoenen Donzen dekbed
  • Loiva Silver Donzen Winterdekbed
Eendendons is razend populair. Het populaire broertje van ganzendons is al jaren niet weg te slaan uit menig slaapkamer. Dons uit vrije-uitloopboerderijen waar de eenden in alle vrijheid geleefd hebben. Bij Better Nights maken we dekbedden van Landdons. Dit is een combinatie van eendendons en ganzendons. In onze ogen het perfecte instapmodel, omdat de beperkte vulkracht van eendendons aangevuld wordt.

Een comfortabele nacht is een nacht waarin je onder een dekbed ligt dat aansluit bij je lichaam, warmte geeft wanneer je warmte nodig hebt en ventileert wanneer het te warm wordt. Dat is waar dons voor staat. Het beste materiaal voor warme, zwoele zomers en krakend koude winters.

Het landdons van Better Nights

Bij Better Nights zijn we van mening dat alleen eenden dit niet kunnen verzorgen. Natuurlijk zorgt dit donzen dekbed voor warmte. Echter is het door de beperkte grootte van de eendenveren onmogelijk om voldoende te kunnen ventileren.

Bij Better Nights verkopen we dus geen dekbedden die gemaakt zijn van enkel eendendons. Wij gebruiken een combinatie van eenden- en ganzendons: Landdons.

Wanneer je voor een lekker warm eendendons dekbed tot wel een kilo aan dons nodig zou hebben, is dit voor de hoogste kwaliteit ganzendons aanzienlijk minder. Door een combinatie van beiden te gebruiken, wordt het dekbed niet te zwaar en is deze in staat heerlijk te ventileren.

Landdons is een combinatie van eenden- en ganzendons
Door de combinatie blijft het dekbed lekker licht en ventilerend

Eerlijke productie, blije eenden
Bij Better Nights staan we dagelijks stil hoe we de wereld een klein beetje beter kunnen maken. Dierenwelzijn staat bij ons hierin op 1.

We hebben hierom zeer strenge eisen gesteld als het gaat om de donsproductie. Al onze ganzen en eenden moeten hierom in vrijheid geleefd hebben. Er zal nooit sprake zijn van dwangvoeding, mishandeling of ongezonde omstandigheden. Meer weten? Lees hier ons verhaal.

We zijn van mening dat je voelt wanneer het dons zich volledig heeft kunnen ontplooien tot een prachtig product. Bovendien, je slaapt toch ook lekkerder als je weet dat het dier een eerlijke behandeling heeft gehad?

Veel gestelde vragen over een

Eendendons dekbed

De waardering van www.betternights.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.