• Gratis verzending en gratis retour
  • 5 jaar garantie
  • Klanten geven BetterNights een 9,7
  • Klantenservice tot 18:00 bereikbaar

Ruilen / Retourneren

U dient na ontvangst van het pakket te controleren of de artikelen conform de bestelling zijn geleverd. Wanneer dat niet zo is, dan dient u Better Nights hiervan binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@betternights.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klantenservice: 085 001 3114
Email: info@betternights.nl
KVK nr.: 62634798
U dient de retourzending voldoende gefrankeerd terug te zenden.

Better Nights behoudt zich het recht voor de retour gezonden artikelen te weigeren, wanneer niet aan de voorwaarden voor retourzendingen en ruilen zijn voldaan.

Adres retourzending:

PB Slaapsystemen
Afdeling: Retouren Better Nights

Innovatieweg 40-06
7007 CD Doetinchem

Een product retourneren

Als u een bestelling terug wilt sturen dan vragen we u eerst een mailtje te sturen. Hierdoor weten we dat we een pakketje van je kunnen verwachten. Stuur een e-mail naar info@betternights.nl. Gebruik hierbij als onderwerp “RETOUR PRODUCT + uw bestelnummer”. Vermeld verder het volgende in de mail:

  1. Waarom u wilt ruilen of retour zenden (dit is niet verplicht, maar wij leren graag van onze klanten);
  2. Naam, adres en woonplaats;

Uw bestelling gratis retourneren

Retourzendingen kunnen gratis geretourneerd worden. De kosten van de verzending van het product worden terugbetaald nadat we uw bestelling ontvangen hebben. U zult deze dus in eerste instantie moeten voorschieten.

Let op: u dient de retourzending als pakketpost te verzenden (à €6,95). Better Nights vergoedt niet meer dan €6,95 per retourzending. Ook is Better Nights niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van artikelen tijdens retourzending.

Hoe lang kunt u uw order retourneren?

U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour hoeft u niet op zich te nemen (in Nederland). Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@betternights.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe lang duurt het voordat u uw geld terugkrijgt?

Wanneer u een order retourneert en wij deze hebben ontvangen, zullen we het bedrag + verzendkosten van maximaal €6,95 zo snel mogelijk terug naar u overmaken. We proberen dit zo snel mogelijk te doen, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst. De terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode als die u heeft gekozen tijdens het bestellen.

Wat gebeurt er met geretourneerde producten?

Geretourneerde bestellingen worden niet meer ingezet voor verkoop. Het product wordt nagekeken, gereinigd en opnieuw ingezet. Dit doen wij voornamelijk voor lokale goede doelen, met name zorginstellingen.

Door het product met respect te behandelen helpt u dus niet alleen ons maar ook anderen die uw hulp goed kunnen gebruiken.