Top 5 meest gestelde vragen

Na het kiezen van het gewenste product in de gewenste afmeting, ziet u direct of het product voorradig is of niet. Producten die op voorraad zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Bij Better Nights duurt dit proces iets langer omdat wij de bestellingen met hand klaarmaken ná een order. Op deze manier voorkomen we dat producten opgeslagen liggen in een stoffige fabrieksruimte.

Heeft u een account aangemaakt tijdens de bestelling, bekijk dan hier uw orderstatus.

Er zit een groot verschil in donsgebieden in Europa. De gebieden waar het in de zomer erg warm is en in de winter erg koud, zijn de beste gebieden. De ganzen die daar leven moeten namelijk met hun dons de warmte kunnen vasthouden in de winter, maar goed kunnen ventileren in de zomer. Dit heeft allemaal te maken met Vulkracht. Better Nights koopt alleen dons in de beste gebieden. Dit is dons uit Duitsland, Polen, Siberië en IJsland.

Ons atelier in Doetinchem heeft geen standaard openingstijden. U bent echter van harte welkom op afspraak. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

Als u een bestelling terug wilt sturen dan vragen we u eerst een mailtje te sturen. Hierdoor weten we dat we een pakketje van je kunnen verwachten. Stuur een e-mail naar info@betternights.nl. Gebruik hierbij als onderwerp “RETOUR PRODUCT + uw bestelnummer”. U ontvangt vervolgens van ons een bevestiging, waarna u het product op de pakketpost kan doen. De kosten van de pakketpost à €6,95 worden later naar u overgemaakt, samen met het bestelbedrag.

U kunt al onze dekbedden gratis proberen door er een week onder te slapen. Kies in het afrekenproces voor “Gratis Proefslapen, na 7 dagen betalen”. U vult vervolgens uw gegevens in, zodat we deze na een week kunnen verwerken als u tevreden bent over het product. Bent u niet tevreden? Neem dan tijdig contact met ons op, zodat we kunnen zorgen voor een correcte afhandeling. Voor meer informatie over proefslapen onder ons dekbed, volg de link.

Absoluut! Onze dekbedden zijn voorzien van het Nomite label. Deze geeft aan dat het product geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie en/of astma. Nomite is het antiallergie label van de European Down & Feather Association (EDFA). Onze donzen producten hebben zo’n hoge weefdichtheid, dat het onmogelijk is voor de huisstofmijt om in het product binnen te dringen. Het is dus geen probleem om te slapen onder een donzen dekbed wanneer je allergisch bent,

Telefoon
Ma – vr 09.00-17.00
Bel: 085 – 0013114

Mail
Stuur ons een e-mail
info@betternights.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.