Waardering: 9.4/10 bij Webwinkelkeur

Gratis verzending én gratis retour

Handgemaakt in Nederland

Gratis proefslapen

Showroom in Doetinchem

Menu

Filter op prijs

Afmeting

Advies nodig?

Neem contact met ons op

Direct antwoord

Klik op de chat button aan de rechterkant

Antwoord binnen 1 werkdag

BetterNights Doetinchem

Donzen hoofdkussen

Toont alle 9 resultaten

  • Loiva Comfort Night 90% Donzen hoofdkussen
  • Loiva Firm Night 35% Donzen hoofdkussen
  • Loiva Best Night 3-kamer Donzen hoofdkussen
  • Nuvaro Goose Comfort 90% Donzen hoofdkussen
  • Nuvaro Goose Comfort 90% Boxmodel Donzen hoofdkussen
  • Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer Donzen hoofdkussen
  • Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer Boxmodel Donzen hoofdkussen
  • Nuvaro Superior Goose 100% Donzen hoofdkussen
  • Nuvaro Goose Kinderkussen Comfort
Iedereen heeft andere wensen van een hoofdkussen. Waar de een lekker stevig wil liggen, heeft de andere liever een lekker zacht kussen om in weg te dommelen. Dit hangt ook af van hoe je slaapt. Als zijligger heb je een hoger kussen nodig dan als je op je rug of buik slaapt, omdat er meer afstand tussen jou en het bed overbrugd moet worden.Bij Better Nights zorgen we ervoor dat je altijd het kussen ontvangt waar je naar op zoek bent, voor de best mogelijke nachten. We moedigen dan ook iedereen aan om contact op te nemen met onze klantenservice voor het beste advies, zodat je een kussen ontvangt dat volledig is aangepast op jouw situatie.Omdat we alles met de hand maken in ons atelier in Doetinchem is het ook mogelijk om een kussen te maken dat niet exact de specificaties heeft van de hoofdkussens op onze website, maar bijvoorbeeld meer of minder gevuld naar aanleiding van jouw wens.Het beste donzen hoofdkussen dat helemaal op maat is gemaakt naar jouw wensen en behoeften koop je dus gegarandeerd bij Better Nights. Probeer het zelf uit met ons proefslapen en slaap beter dan ooit tevoren!

Donzen hoofdkussens bieden heerlijke nachten door de combinatie van zachtheid en ondersteuning, afhankelijk van de verhouding tussen het percentage dons en veren en de opbouw van het kussen. Better Nights biedt alleen de allerbeste (AAA) hoofdkussens van dons van hoge kwaliteit dat nooit van levende pluk afkomstig is. Al onze donzen hoofdkussens zijn zeer streng gecontroleerd voordat ze verzonden worden zodat jij zeker weet dat je topkwaliteit ontvangt.

Het donzen hoofdkussen wordt geheel op maat voor je gemaakt wanneer je de bestelling plaats. Zo kun je er altijd zeker van zijn dat het vers dons betreft dat nooit in een stoffige ruimte ligt opgeslagen. All producten die we verkopen worden op een ambachtelijke wijze hand- en atelier gemaakt. Bij Better Nights houden we van dieren en van ons dons, om deze reden voldoet al het dons dat we gebruiken aan de hoogste kwaliteit en is het een 100% eerlijk vergaard product.
Het fijnste dons voor jouw hoofdkussen
Een donzen hoofdkussen is zo populair omdat het zachter is dat welk ander materiaal dan ook en er ook nog eens voor zorgt dat er goed wordt geventileerd. Hoe dit kan? Door de ruimte tussen de donsvlokken kan verse lucht binnenkomen en kan lucht ook weer naar buiten. Hierdoor blijft je kussen een stuk koeler dan bij andere materialen en lig je niet met een zwetend hoofd wakker.

Door het gebruik van veren kan het kussen meer ondersteuning bieden in combinatie met de zachtheid. Als je kiest voor een boxmodel kussen sluit het ook perfect aan op je schouders, dit is ideaal voor zijslapers.

Al het dons dat wordt gebruik in de hoofdkussens is:

100% diervriendelijk
Europees gecertificeerd
Milieuvriendelijk en ambachtelijk verwerkt.

Lees meer over ons verhaal.

 
Dons afkomstig van gelukkige ganzen
Alle donzen hoofdkussens in onze webwinkel zijn gemaakt van ganzendons dat afkomstig is van gelukkige ganzen. Al het gebruikte ganzendons komt uitsluitend uit eerlijke regio’s. Voor ons is het extreem belangrijk dat de dieren niet levend geplukt worden, dat er geen sprake is van dwangvoeding, mishandeling of andere ongezonde omstandigheden voor de dieren die ons dit kostbare materiaal geven.

Hierom zijn we zeer selectief met het inkopen van onze dons voor onze donzen hoofdkussens en dekbedden. Wanneer je een hoofdkussen koopt bij Better Nights, ben je zeker van het welzijn van de ganzen en eenden. Zo kun je slapen zonder je hier zorgen over te hoeven maken.
Hulp nodig bij het kiezen van je donzen hoofdkussen?
Wil je graag advies hebben van een expert voor het kiezen van het beste kussen voor jou? Neem dan gerust eens contact met ons op. Je krijgt dan persoonlijk advies van een slaapspecialist die je alles kan vertellen over de verschillen in hoofdkussens.

Lees voor meer informatie over het onderhoud en het wassen van een donzen hoofdkussen.

Veel gestelde vragen over een

Donzen hoofdkussen

Wat is het beste donzen hoofdkussen?

Beste donzen hoofdkussen algemeen: Nuvaro Goose Comfort 90% Donzen hoofdkussen. Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer Boxmodel Donzen hoofdkussen. Beste donzen hoofdkussen zijslaper: Nuvaro Luxurious Goose 3-Kamer Boxmodel Donzen hoofdkussen. Nuvaro Superior Goose 100%.

Hoe lang gaat een donzen kussen mee?

Donzen kussens hebben een gemiddelde levensduur van 5 jaar. Kussens hebben een veel kortere levensduur dan dekbedden.

Waarom een donzen kussen?

Goede slaapomgeving: Wij beloven een comfortabele slaapomgeving met 100% natuurlijke donzen kussens. Het natuurlijke materiaal heeft een hoog vochttransporterend vermogen, waardoor het ideaal is voor mensen die veel transpireren. Dons is zeer goed ademend.

Wat is het verschil tussen dons en veren?

In tegenstelling tot dons, bevatten veren een duidelijke kern waardoor ze minder elasticiteit hebben. Dit kan leiden tot een steviger gevoel in dekbedden en kussens die met beide materialen zijn gevuld. Hoewel dit voor sommigen als prettig kan worden ervaren, geeft het dons de voorkeur als het gaat om flexibiliteit en comfort. Dons is namelijk veel soepeler en volumineuzer, en past zich aan aan de vorm van uw lichaam voor een ongeëvenaard niveau van comfort en warmte.

Hoe vaak donzen kussen wassen?

Een kussensloop en molton zijn de eerste lijn van verdediging voor uw kussen. Ze beschermen het kussen tegen vuil en vocht, en kunnen ervoor zorgen dat u langer kunt genieten van uw donzen kussen zonder dat u het vaak hoeft te wassen. Echter, zelfs met deze bescherming, kan een wasbeurt na verloop van tijd wel wenselijk zijn. Een oplossing hiervoor is om een passende molton te gebruiken onder de kussensloop en deze wekelijks te wassen. Op deze manier hoef je het donzen kussen slechts elke 2 tot 3 jaar te wassen. Zo blijft uw kussen fris en hygiënisch, zonder dat u het vaak hoeft te wassen.
De waardering van www.betternights.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.