Donzen Kussen

Een donzen hoofdkussen voor ieder type slaper. Gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit dons, zodat u een heerlijk comfortabele nacht tegemoet gaat. Al ons dons is Europees gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit.
59,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
159,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
79,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Nuvaro Gold 4-seizoenen

Ons meest verkochte ganzendons dekbed voor zowel de winter als zomer

Bekijk hier de Nuvaro Gold 4-seizoenen, ons populairste dekbed voor het hele jaar. Gevuld met 100% Poolse 1A ganzendons, dons uit een van de mooiste gebieden in Europa. Een 100% diervriendelijk product waarbij het welzijn van het dier op één staat. Dit dekbed bestaat uit twee delen die aan elkaar te bevestigen zijn. In de warme periode kunt u het zomergedeelte gebruiken, in de herfst het herfstgedeelte en samengeknoopt is het heerlijk voor de koude dagen.

Bekijk het product
119,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
159,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
179,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
149,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Loiva Silver 4-seizoenen

Een heerlijk donzen dekbed met landdons uit één van de mooiste gebieden in Duitsland.

De Loiva Silver collectie staat al jaren bekend om zijn geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dit superzachte donzen dekbed bestaat uit een mix van eenden- en ganzendons. Het dekbed bestaat uit een lente/herfstdeel én een zomerdeel, die gemakkelijk samen te knopen zijn voor de koude winternachten. Een heerlijk 4-seizoenen dekbed voor het hele jaar.

Bekijk het product
229,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Precies de stevigheid en ondersteuning die u zoekt

De houding die u aanneemt ’s nachts, zegt veel over het type hoofdkussen dat u nodig heeft. Slaapt u veel op uw rug, dan is een stevig en hoog kussen het beste om op te liggen. Ook op uw zij is een hoger kussen gewenst, zodat de nekwervels recht liggen en u geen klachten krijgt na een lange nacht slaap. De buikslaper is wel op zoek naar een lichtgewicht donzen kussen, omdat de nek dan niet ver omhoog staat.

  • Hoofdkussens voor de buik-, rug- en zijslapers
  • In rond model en boxmodel voor extra stevigheid
  • 100% diervriendelijk dons, van de hoogte kwaliteit

Bij Better Nights kunt u selecteren op welk type slaper u bent. Voor de rug- en de zijslapers hebben we naast een lekker rond model donzen kussen, ook nog boxmodel voor nog meer stevigheid.

Diervriendelijk dons

Kiest u voor het beste materiaal maar wilt u toch voor een diervriendelijke oplossing gaan? Wij ook. Better Nights stelt de strengste eisen als het gaat om ons dons. Alle ganzen en eenden waar wij ons dons vandaan halen, hebben in vrijheid geleefd op boerderijen. Op deze vrije-uitloopboerderijen is nooit sprake geweest van dwangvoeding, mishandeling of ongezonde omstandigheden voor het dier. Lees meer over ons verhaal.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.