Proefslapen

7 dagen gratis thuis proefslapen onder een Better Nights dekbed

Veelgestelde vraag: wat doen jullie met dekbedden die retour komen?

De dekbedden die we terugkrijgen, worden op een milieuvriendelijke manier vernietigd en gerecycled. In 2000 zag Better Nights het levenslicht en met al die jaren ervaring durven we wel te zeggen: dit zijn de beste dekbedden die er zijn. We hebben een retourpercentage van minder dan 1%. Hierom kunnen we het ons permitteren om deze service aan te bieden. Simpelweg omdat we het beste product leveren.

De praktijk leert dat u pas na een aantal nachten weet hoe een dekbed of hoofdkussen nu écht bevalt! De Consumentenbond adviseert: Ga eerst proefslapen. En aan dit advies geven wij gehoor. Wanneer u bij Better Nights een product bestelt, kunt u altijd eerst 7 dagen gratis thuis proefslapen. Op onze kosten. Thuis in uw vertrouwde omgeving. En mocht het product niet bevallen kunt u altijd het dekbed terugsturen. Gratis.

 

Geheel vrijblijvend proberen

U betaalt altijd achteraf en alleen wanneer u tevreden bent over uw product. Indien het dekbed of het hoofdkussen niet voldoet aan uw verwachtingen, kunt het met een gerust hart terugsturen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van de retourzending, deze nemen wij op ons. Zo kunt u dus geheel vrijblijvend in uw eigen slaapkamer onze kwaliteitsproducten uitproberen en bent u verzekerd van een geweldig dekbed dat helemaal naar wens is.

shopping-cart
1. Bestel uw product


2. Gratis thuisbezorgd door heel Europa


3. 7 dagen lang proefslapen


4. Achteraf veilig uw product afrekenen