Betalen

Op welke manieren kan ik betalen?

Better Nights maakt het afrekenen zo gemakkelijk mogelijk voor u. U kunt bij ons op de volgende manier betalen:

  • iDeal
  • PayPal
  • Creditcard (Maestro, MasterCard, VISA)
  • Bankoverschrijving
  • Achteraf betalen (Klarna)
  • Bancontact (België)

Kan ik ook achteraf betalen?

Betaalt liever achteraf? Ook dat is mogelijk bij Better Nights. Wij werken samen met Klarna, een van de grootste achteraf betaalproviders ter wereld. U ontvangt hierbij eerst uw bestelling en daarna krijg je 14 dagen de tijd om te betalen.

Om te kunnen betalen ontvangt u na levering een factuur van Klarna. Dit kan twee tot drie weken duren. Om de betaling te voltooien, betaalt u de factuur aan Klarna (dus niet aan Better Nights).

Hoe werkt het als ik wil proefslapen?

Als u eerst het dekbed wilt testen, dan selecteert u de optie “Achteraf betalen” in de checkout. Het proefslapen doen wij in samenwerking met Klarna en dit werkt hetzelfde als achteraf betalen. U kunt op deze manier het product eerst 7 dagen proberen en krijgt daarna het verzoek om te betalen. Wilt u het product toch liever niet? Neem dan tijdig contact op met Better Nights, via e-mail. Lees hier meer over het proefslapen onder onze dekbedden.

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Wanneer u een bestelling plaatst op Better Nights, worden uw gegevens versleuteld verstuurd. Dit wil zeggen dat alle gegevens die u invoert (contact- en adresgegevens) op een extra beveiligde manier verzonden wordt. We hechten veel waarde aan je privacy en zullen zeer discreet omgaan als het om jouw gegevens gaat. Lees meer over hoe we met uw privacy omgaan in de privacy policy.