Bestellen

Op Better Nights vindt u ruim 35 dekbedden en hoofdkussen modellen waarvan we de meeste direct leverbaar hebben. We kunnen deze snel leveren maar kiezen ervoor dit anders te doen.

In Doetinchem (Gelderland), produceren wij kleinschalig en op een ambachtelijke manier. Pas na een bestelling gaan wij aan de slag en maken we uw product in ons atelier klaar. Op deze manier voorkomen we dat producten opgeslagen liggen in een stoffige fabrieksruimte. Dit doet afbreuk aan de kwaliteit van het dons namelijk.

Wanneer u het gewenste product kiest in de gewenste afmeting, ziet u of het product direct leverbaar is. Als dit zo is dan leveren wij onze dekbedden binnen 2 tot 3 werkdagen.

Is het product niet direct leverbaar. Dan heeft ons atelier 5 – 7 werkdagen nodig voor de productie en verzending van de order.

Ook de keuze gemaakt om diervriendelijk, duurzaam te gaan slapen? Goede keus! Wanneer u de bestelling voor 12.00u plaatst, heeft u deze binnen twee tot drie werkdagen in huis. Dit geldt niet voor de dekbedden die uit voorraad zijn. Daar hanteren we een levertijd van 5 -7 werkdagen.

Heeft u het pakket niet binnen twee/drie werkdagen binnen? Neem dan gerust even contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer +31 (0)62 063 4407 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). U kunt ons ook een mailtje sturen op info@betternights.nl, dan helpen we u graag verder.

Wilt u een online bestelling wijzigen of annuleren? Geen probleem. Zolang u voor 13 uur contact opneemt op dezelfde dag kun je je bestelling nog wijzigen of annuleren.

U kunt hiervoor het beste even bellen met 06 20634407. Ook per e-mail is het mogelijk om dit af te handelen maar de beller is altijd net iets sneller. Bent u helaas te laat? Dan kunt u het product kosteloos naar ons retourneren.

Dat kan zeker! Bekijk hiervoor de pagina over gratis proefslapen.