Waardering: 9.4/10 bij Webwinkelkeur

Gratis verzending én gratis retour

Handgemaakt in Nederland

Gratis proefslapen

Showroom in Doetinchem

Menu

Filter op prijs

Afmeting

Advies nodig?

Neem contact met ons op

Direct antwoord

Klik op de chat button aan de rechterkant

Antwoord binnen 1 werkdag

BetterNights Doetinchem

Kinderdekbed

Toont alle 4 resultaten

  • Nuvaro Goose Kinderpakket
  • Nuvaro Tencel Kinderpakket
  • Nuvaro Tencel Kinderdekbed
  • Nuvaro Donzen Kinderdekbed

Al onze kinderdekbedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten en zonder synthetische afwerking. Voor ons tijk maken we gebruik van katoen en de vulling bestaat uit hoogwaardig dons (vulkracht 170/180 mm) of een volledige tencel vulling.

Wil je een diervrij dekbed voor je kleintje? Dan is tencel een ideale oplossing die je kind toch de hele nacht warm houdt. Deze vezel van de bamboeplant absorbeert vocht goed en zorgt voor een goede regeling van de temperatuur.

Voor een heerlijk licht en luchtig kinderdekbed is een donzen dekbed je beste keuze. Omdat het dons zich groot uitzet krijg je een heerlijk dik dekbed dat goed ventileert door de ruimte tussen het dons.

Een fijn kinderdekbed, of het nou een donzen dekbed of tencel dekbed is, zorgt ervoor dat je kind de hele nacht heerlijk kan slapen en niet wakker komt te liggen omdat hij of zij het te warm of te koud heeft.

Deze kinderdekbedden zijn NOMITE gecertificeerd, waardoor je er zeker van kunt zijn dat er zich geen huisstofmijt in zal nestelen omdat het omhulsel van het dekbed zeer dicht geweven is.

Better Nights garandeert je dat het dons 100% diervriendelijk is dat afkomstig is van een verantwoorde dierenhouderij. Hier is er nooit sprake van dwangvoeding of levende pluk, zodat je behalve de zekerheid van dierenwelzijn ook nog eens gegarandeerd bent van het beste en volgroeide dons.

Kinderdekbedden van Better Nights
Koelere nachten vragen om extra lagen, en als het om je kinderen gaat, wil je dat ze een goede nachtrust krijgen, niet onderbroken door temperatuurschommelingen. Als je kind rond een jaar de peuterfase bereikt heeft, wordt het sterk en in controle genoeg geacht om dekens en kussens in zijn bed te laten leggen.

Een kinderdekbed is een perfecte keuze voor je kinderbed. Ze zijn bij Better Nights zowel verkrijgbaar in een donzen uitvoering als in een tencel uitvoering. Het beste kinderdekbed kan gemakkelijk schoongemaakt worden en is van duurzame kwaliteit.

Met een handige en leuke dekbedovertrek kun je het kinderdekbed eenvoudig schoon houden en kun je het een leuke en aantrekkelijke look geven die bij de inrichting en de interessen van jou kleine past.

Veel gestelde vragen over een

Kinderdekbed

De waardering van www.betternights.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.