Donzen kussens voor Rugslapers

Heerlijke donzen hoofdkussens voor rugslapers.
59,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
159,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
79,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Nuvaro Gold 4-seizoenen

Ons meest verkochte ganzendons dekbed voor zowel de winter als zomer

Bekijk hier de Nuvaro Gold 4-seizoenen, ons populairste dekbed voor het hele jaar. Gevuld met 100% Poolse 1A ganzendons, dons uit een van de mooiste gebieden in Europa. Een 100% diervriendelijk product waarbij het welzijn van het dier op één staat. Dit dekbed bestaat uit twee delen die aan elkaar te bevestigen zijn. In de warme periode kunt u het zomergedeelte gebruiken, in de herfst het herfstgedeelte en samengeknoopt is het heerlijk voor de koude dagen.

Bekijk het product
119,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
159,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
179,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
149,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Loiva Silver 4-seizoenen

Een heerlijk donzen dekbed met landdons uit één van de mooiste gebieden in Duitsland.

De Loiva Silver collectie staat al jaren bekend om zijn geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dit superzachte donzen dekbed bestaat uit een mix van eenden- en ganzendons. Het dekbed bestaat uit een lente/herfstdeel én een zomerdeel, die gemakkelijk samen te knopen zijn voor de koude winternachten. Een heerlijk 4-seizoenen dekbed voor het hele jaar.

Bekijk het product
229,00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Kussen voor rugslapers

Men slaapt verreweg het meest op hun rug. Vaak wordt er een beetje gezocht naar de lekkerste positie om in slaap te vallen door op de buik of te gaan liggen of op de zij, maar wordt er al snel gedraaid naar de rug. Een rugslaper heeft over het algemeen een kussen nodig met iets meer vulgewicht. Hoe meer vulgewicht een slaapkussen heeft, hoe hoger de nek ligt. Kies dus voor een stevig hoofdkussen wanneer u enkel op uw rug slaapt.

Boxmodel of rond model hoofdkussen?

U zult in deze categorie zowel box- als ronde modellen aantreffen. Een boxmodel is iets steviger en gemakkelijker onder uw nek te schuiven. Mensen die veel ondersteuning willen voor hun nek, kiezen vaak voor dit model. Weet u niet precies voor welk kussen u moet kiezen? Bel dan onze dons- en slaapspecialist. Wij kunnen u met wat simpele vragen al naar het perfecte hoofdkussen loodsen. Aarzel niet om ons even te bellen of te mailen op info@betternights.nl.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.