• Waardering: 9.3/10 bij Webwinkelkeur
 • Gratis verzending én gratis retour
 • Handgemaakt in Nederland
 • Gratis proefslapen
 • Showroom in Doetinchem

Dekbed op maat

Schrijf een review| (0)
Levertijd: 3-7 werkdagen

 0,00

Op voorraad

 • Gratis verzenden én retourneren
 • Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
 • 7 dagen proefslapen!
 • Onze klanten geven ons een
dekbedafmeting Twijfel je over de dekbedafmeting? Klik hier

proefslapen 7 dagen gratis thuis proefslapen. Lees meer

Productinfo

hymke van betternights
Iedereen heeft unieke voorkeuren als het gaat om slapen - van de gewenste warmte tot het perfecte gewicht van het dekbed. Een op maat gemaakt dekbed houdt rekening met al deze persoonlijke wensen, waardoor je slaapomgeving volledig wordt afgestemd op wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen rusten.

Let op: Indien je dit product bestelt word je gebeld door onze adviseur, de prijs van het uiteindelijke dekbed is afhankelijk van het materiaal en de grootte van het gekozen dekbed.

 • Specifieke Slaapvoorkeuren: Als je specifieke voorkeuren hebt voor de dikte, het gewicht, of de warmteklasse van je dekbed, die niet standaard verkrijgbaar zijn, biedt een op maat gemaakt dekbed uitkomst. Of je nu een lichter dekbed wenst voor de zomer of een extra warm dekbed voor de winter, we kunnen het precies naar jouw wens maken. Je kunt zelfs een tweepersoons dekbed aan de linker- en rechterkant apart laten maken voor een verschillende warmtebehoefte!
 • Allergieën of Gevoeligheden: Voor mensen met allergieën, zoals voor huisstofmijt of bepaalde materialen, kan een op maat gemaakt dekbed met hypoallergene vullingen en stoffen een wereld van verschil maken in slaapkwaliteit en comfort.
 • Ongebruikelijke Maten: Heb je een bed met een niet-standaard maat of vorm, dan kan het vinden van een passend dekbed uitdagend zijn. Een op maat gemaakt dekbed zorgt ervoor dat het perfect past, ongeacht de afmetingen van je bed.
 • Optimale Slaapomgeving: Als je gelooft in het creëren van de optimale slaapomgeving, dan speelt een dekbed dat aansluit op jouw individuele slaapklimaat een cruciale rol. Temperatuurregulatie, vochtregulatie, en het juiste gewicht dragen allemaal bij aan een diepere en meer herstellende slaap.
 • Beter slapen tijdens de overgang: Op maat gemaakte dekbedden kunnen bijdragen aan een betere slaap tijdens de overgang door het bieden van temperatuurregulatie, het verminderen van allergieën en gevoeligheden, het aanpassen aan persoonlijke voorkeuren, en het bevorderen van stressvermindering, wat resulteert in een comfortabelere en rustgevendere slaapomgeving.
 • Duurzaamheid en Kwaliteit: Een op maat gemaakt dekbed van Better Nights is niet alleen persoonlijk afgestemd, maar ook gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Als je waarde hecht aan duurzaamheid, kwaliteit, en een investering in je nachtrust op lange termijn, is dit de juiste keuze.
 • Verbeterde Slaapkwaliteit: Tot slot, als je jouw slaapkwaliteit wilt verbeteren en gelooft in de invloed van een goede nachtrust op je algemene gezondheid en welzijn, dan is investeren in een dekbed dat specifiek voor jouw behoeften is ontworpen, een wijze beslissing.
Plus- en minpunten
 • Geheel op maat naar al je wensen
 • Naar aanleiding van persoonlijk gesprek met adviseur
Specificaties
levertijd Levertijd 3-7 werkdagen
warmteklasse Warmteklasse Afhankelijk van jouw wensen
vulling Vulling Afhankelijk van jouw wensen
vulkracht Vulkracht Afhankelijk van jouw wensen (indien dons)
tijk Tijk Afhankelijk van jouw wensen
Onderhoud Onderhoud Afhankelijk van het type dekbed
anti-allergeen Anti-allergeen Afhankelijk van jouw wensen
certificering Certificering Europese norm voor Dons, Anti-allergie keurmerk en textiel keurmerk
garantie Garantie 15 jaar op productie, constructie en materialen

100% tevredenheidsgarantie

Als dit niet het lekkerste dekbed is waar je ooit onder gelegen hebt, kun je deze zonder opgaaf van reden kosteloos retourneren.

Belangrijke vragen over dit Dekbed Atelier- en handgemaakt

Je kiest voor een op maat gemaakt dekbed van Better Nights wanneer je waarde hecht aan slaap die perfect aansluit op jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Er zijn verschillende scenario's en redenen waarom een op maat gemaakt dekbed de ideale keuze voor jou kan zijn:


1. Specifieke Slaapvoorkeuren

Als je specifieke voorkeuren hebt voor de dikte, het gewicht, of de warmteklasse van je dekbed, die niet standaard verkrijgbaar zijn, biedt een op maat gemaakt dekbed uitkomst. Of je nu een lichter dekbed wenst voor de zomer of een extra warm dekbed voor de winter, we kunnen het precies naar jouw wens maken.


2. Allergieën of Gevoeligheden

Voor mensen met allergieën, zoals voor huisstofmijt of bepaalde materialen, kan een op maat gemaakt dekbed met hypoallergene vullingen en stoffen een wereld van verschil maken in slaapkwaliteit en comfort.


3. Ongebruikelijke Maten

Heb je een bed met een niet-standaard maat of vorm, dan kan het vinden van een passend dekbed uitdagend zijn. Een op maat gemaakt dekbed zorgt ervoor dat het perfect past, ongeacht de afmetingen van je bed.


4. Optimale Slaapomgeving

Als je gelooft in het creëren van de optimale slaapomgeving, dan speelt een dekbed dat aansluit op jouw individuele slaapklimaat een cruciale rol. Temperatuurregulatie, vochtregulatie, en het juiste gewicht dragen allemaal bij aan een diepere en meer herstellende slaap.


5. Duurzaamheid en Kwaliteit

Een op maat gemaakt dekbed van Better Nights is niet alleen persoonlijk afgestemd, maar ook gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Als je waarde hecht aan duurzaamheid, kwaliteit, en een investering in je nachtrust op lange termijn, is dit de juiste keuze.


6. Unieke Cadeaus

Een op maat gemaakt dekbed kan ook een zeer persoonlijk en doordacht cadeau zijn voor speciale gelegenheden, zoals huwelijken of jubilea, waarbij je iets unieks en persoonlijks wilt geven.


7. Verbeterde Slaapkwaliteit

Tot slot, als je jouw slaapkwaliteit wilt verbeteren en gelooft in de invloed van een goede nachtrust op je algemene gezondheid en welzijn, dan is investeren in een dekbed dat specifiek voor jouw behoeften is ontworpen, een wijze beslissing.


Bij Better Nights begrijpen we het belang van een goede nachtrust en staan we klaar om een dekbed te creëren dat jouw slaap naar een hoger niveau tilt.

Belangrijke vragen producteigenschappen Atelier- en handgemaakt
Je bent er misschien al wel aan gewend: “vandaag besteld is morgen is huis”. Wij werken anders, en dat doen we voor jou. Pas nadat je een bestelling hebt geplaatst, gaan we jouw dekbed klaarmaken. Alles wordt vers en met de hand gemaakt in ons atelier in Doetinchem.

Zoals je zult begrijpen, duurt dit langer dan wanneer we een dekbed uit het schap halen en naar je toesturen. Afhankelijk van hoe druk dit is, versturen wij binnen 3-7 werkdagen jouw dekbed op maat.
Alternatieven Atelier- en handgemaakt
inhoud Inhoud
tijk Tijk
vulling Vulling
vulkracht Vulkracht
anti-allergeen Anti-allergeen
Prijs
Nuvaro Tencel de Luxe 4 seizoenen dekbed
(7)
100% Tencel
100% Tencel-Edelsatijn
100% Tencel
Ja
 329,00
Je bekijkt nu dit product
Nuvaro Gold 4-seizoenen 260x220 Donzen dekbed 100% Ganzendons
Nuvaro Gold 4-seizoenen Donzen dekbed
(18)
100% Poolse 1A ganzendons
NM 130, 100% fijne katoenen donsdichte tijk, verdeeld in donscarrées
100% Poolse 1A ganzendons
Ca. 200 mm
Ja
 529,00
Nuvaro Merino de Luxe Wollen 4 Seizoenen Dekbed
(1)
100% fijnste Merino-Supra scheerwol
Edelsatijn (100% katoen) Superfine, wit
100% fijnste Merino-Supra scheerwol
Nee
 0,00
Reviews Atelier- en handgemaakt