Waardering: 9.4/10 bij Webwinkelkeur

Gratis verzending én gratis retour

Handgemaakt in Nederland

Gratis proefslapen

Showroom in Doetinchem

Menu

Dekbed op maat

Op voorraad

Gratis verzenden én retourneren

Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf

7 dagen proefslapen!

Onze klanten geven ons een

Productinfo

Iedereen heeft unieke voorkeuren als het gaat om slapen – van de gewenste warmte tot het perfecte gewicht van het dekbed. Een op maat gemaakt dekbed houdt rekening met al deze persoonlijke wensen, waardoor je slaapomgeving volledig wordt afgestemd op wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen rusten.

Let op: Indien je dit product bestelt word je gebeld door onze adviseur, de prijs van het uiteindelijke dekbed is afhankelijk van het materiaal en de grootte van het gekozen dekbed.

 • Specifieke Slaapvoorkeuren: Als je specifieke voorkeuren hebt voor de dikte, het gewicht, of de warmteklasse van je dekbed, die niet standaard verkrijgbaar zijn, biedt een op maat gemaakt dekbed uitkomst. Of je nu een lichter dekbed wenst voor de zomer of een extra warm dekbed voor de winter, we kunnen het precies naar jouw wens maken. Je kunt zelfs een tweepersoons dekbed aan de linker- en rechterkant apart laten maken voor een verschillende warmtebehoefte!
 • Allergieën of Gevoeligheden: Voor mensen met allergieën, zoals voor huisstofmijt of bepaalde materialen, kan een op maat gemaakt dekbed met hypoallergene vullingen en stoffen een wereld van verschil maken in slaapkwaliteit en comfort.
 • Ongebruikelijke Maten: Heb je een bed met een niet-standaard maat of vorm, dan kan het vinden van een passend dekbed uitdagend zijn. Een op maat gemaakt dekbed zorgt ervoor dat het perfect past, ongeacht de afmetingen van je bed.
 • Optimale Slaapomgeving: Als je gelooft in het creëren van de optimale slaapomgeving, dan speelt een dekbed dat aansluit op jouw individuele slaapklimaat een cruciale rol. Temperatuurregulatie, vochtregulatie, en het juiste gewicht dragen allemaal bij aan een diepere en meer herstellende slaap.
 • Beter slapen tijdens de overgang: Op maat gemaakte dekbedden kunnen bijdragen aan een betere slaap tijdens de overgang door het bieden van temperatuurregulatie, het verminderen van allergieën en gevoeligheden, het aanpassen aan persoonlijke voorkeuren, en het bevorderen van stressvermindering, wat resulteert in een comfortabelere en rustgevendere slaapomgeving.
 • Duurzaamheid en Kwaliteit: Een op maat gemaakt dekbed van Better Nights is niet alleen persoonlijk afgestemd, maar ook gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Als je waarde hecht aan duurzaamheid, kwaliteit, en een investering in je nachtrust op lange termijn, is dit de juiste keuze.
 • Verbeterde Slaapkwaliteit: Tot slot, als je jouw slaapkwaliteit wilt verbeteren en gelooft in de invloed van een goede nachtrust op je algemene gezondheid en welzijn, dan is investeren in een dekbed dat specifiek voor jouw behoeften is ontworpen, een wijze beslissing.

Plus- en minpunten

 • Geheel op maat naar al je wensen
 • Naar aanleiding van persoonlijk gesprek met adviseur
 • Specificaties

  Levertijd

  3-7 werkdagen

  Warmteklasse

  Afhankelijk van jouw wensen

  Vulling

  Afhankelijk van jouw wensen

  Vulkracht

  Afhankelijk van jouw wensen (indien dons)

  Tijk

  Afhankelijk van jouw wensen

  Onderhoud

  Afhankelijk van het type dekbed

  Anti-allergeen

  Afhankelijk van jouw wensen

  Certificering

  Europese norm voor Dons, Anti-allergie keurmerk en textiel keurmerk

  Garantie

  15 jaar op productie, constructie en materialen

  Vulgewicht

  100% tevredenheidsgarantie

  Als dit niet het lekkerste dekbed is waar je ooit onder gelegen hebt, kun je deze zonder opgaaf van reden kosteloos retourneren.

  Belangrijke vragen

  Wanneer kies ik voor dit dekbed?

  Je kiest voor een op maat gemaakt dekbed van Better Nights wanneer je waarde hecht aan slaap die perfect aansluit op jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Er zijn verschillende scenario’s en redenen waarom een op maat gemaakt dekbed de ideale keuze voor jou kan zijn:


  1. Specifieke Slaapvoorkeuren

  Als je specifieke voorkeuren hebt voor de dikte, het gewicht, of de warmteklasse van je dekbed, die niet standaard verkrijgbaar zijn, biedt een op maat gemaakt dekbed uitkomst. Of je nu een lichter dekbed wenst voor de zomer of een extra warm dekbed voor de winter, we kunnen het precies naar jouw wens maken.


  2. Allergieën of Gevoeligheden

  Voor mensen met allergieën, zoals voor huisstofmijt of bepaalde materialen, kan een op maat gemaakt dekbed met hypoallergene vullingen en stoffen een wereld van verschil maken in slaapkwaliteit en comfort.


  3. Ongebruikelijke Maten

  Heb je een bed met een niet-standaard maat of vorm, dan kan het vinden van een passend dekbed uitdagend zijn. Een op maat gemaakt dekbed zorgt ervoor dat het perfect past, ongeacht de afmetingen van je bed.


  4. Optimale Slaapomgeving

  Als je gelooft in het creëren van de optimale slaapomgeving, dan speelt een dekbed dat aansluit op jouw individuele slaapklimaat een cruciale rol. Temperatuurregulatie, vochtregulatie, en het juiste gewicht dragen allemaal bij aan een diepere en meer herstellende slaap.


  5. Duurzaamheid en Kwaliteit

  Een op maat gemaakt dekbed van Better Nights is niet alleen persoonlijk afgestemd, maar ook gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Als je waarde hecht aan duurzaamheid, kwaliteit, en een investering in je nachtrust op lange termijn, is dit de juiste keuze.


  6. Unieke Cadeaus

  Een op maat gemaakt dekbed kan ook een zeer persoonlijk en doordacht cadeau zijn voor speciale gelegenheden, zoals huwelijken of jubilea, waarbij je iets unieks en persoonlijks wilt geven.


  7. Verbeterde Slaapkwaliteit

  Tot slot, als je jouw slaapkwaliteit wilt verbeteren en gelooft in de invloed van een goede nachtrust op je algemene gezondheid en welzijn, dan is investeren in een dekbed dat specifiek voor jouw behoeften is ontworpen, een wijze beslissing.


  Bij Better Nights begrijpen we het belang van een goede nachtrust en staan we klaar om een dekbed te creëren dat jouw slaap naar een hoger niveau tilt.

  Belangrijke vragen producteigenschappen

  Wat is de levertijd van dit dekbed?

  Je bent er misschien al wel aan gewend: “vandaag besteld is morgen is huis”. Wij werken anders, en dat doen we voor jou. Pas nadat je een bestelling hebt geplaatst, gaan we jouw dekbed klaarmaken. Alles wordt vers en met de hand gemaakt in ons atelier in Doetinchem.

  Zoals je zult begrijpen, duurt dit langer dan wanneer we een dekbed uit het schap halen en naar je toesturen. Afhankelijk van hoe druk dit is, versturen wij binnen 3-7 werkdagen jouw dekbed op maat.
  Alternatieven Atelier- en handgemaakt
  inhoud Inhoud
  tijk Tijk
  vulling Vulling
  vulkracht Vulkracht
  anti-allergeen Anti-allergeen
  Prijs
  Nuvaro Tencel de Luxe 4 seizoenen dekbed
  (7)
  100% Tencel
  100% Tencel-Edelsatijn
  100% Tencel
  Ja
   329,00
  Nuvaro Gold 4-seizoenen Donzen dekbed
  (18)
  100% Poolse 1A ganzendons
  NM 130, 100% fijne katoenen donsdichte tijk, verdeeld in donscarrées
  100% Poolse 1A ganzendons
  Ca. 200 mm
  Ja
   529,00
  Nuvaro Merino de Luxe Wollen 4 Seizoenen Dekbed
  (1)
  100% fijnste Merino-Supra scheerwol
  Edelsatijn (100% katoen) Superfine, wit
  100% fijnste Merino-Supra scheerwol
  Nee
   0,00

  Reviews