Bij Better Nights snappen we dat een dekbed bestellen over het internet lastig is. Je wil natuurlijk weten hoe het aanvoelt, hoe zwaar het is en hoe zacht het dekbed is. Daarom hebben we naast ons atelier een showroom gemaakt, zodat je zelf de kwaliteit kunt testen.

Onze medewerkers in de showroom zijn zeer vakkundig, hebben reeds decennia ervaring met dekbedden en zijn ook diegene die jouw dekbed gaan maken! We hebben de verschillende soorten dons zelfs beschikbaar, zodat je de verschillen kunt zien en weet waarom het ene dekbed anders is dan het andere.

Let wel op: hier kun je proefexamplaren testen en uitproberen hoe ze bevallen. Daarna kun je het dekbed bestellen en wordt het voor jou op maat gemaakt. Tenzij je vooraf al bestelt kun je het dekbed dus niet direct meenemen bij je bezoek!

Maak direct een afspraak bij onze showroom in Doetinchem

Better Nights is een beddenzaak in Doetinchem die zich specifiek richt op de verkoop van hoge kwaliteit beddengoed, matrassen en andere slaapgerelateerde producten. De zaak biedt een breed assortiment aan producten van verschillende modellen en prijsklassen, waardoor er voor iedere klant een geschikt product te vinden is.

Omdat alles op maat wordt gemaakt in ons atelier in Doetinchem weet je zeker dat je op maat gemaakte kwaliteit ontvangt. Het is zelfs mogelijk om naar wens een dekbed te laten maken dat niet op de website staat vermeld, informeer daarvoor naar de mogelijkheden in onze showroom of bel ons op 085 – 0013114 voor direct contact met onze experts.

Gratis bezorging en proefslapen

Naast het aanbieden van een ruim assortiment aan producten, biedt Better Nights ook een uitstekende service. Zo worden aangeschafte producten gratis bij de klant thuisbezorgd, waardoor klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het vervoer en de montage van het product.

Ook wordt er een gratis proefslaap service* aangeboden, waarbij klanten het product gedurende 7 dagen kosteloos kunnen uitproberen voordat ze een definitieve aankoop doen.

*Let op dat de proefslaap service via de achteraf betalen module van Klarna gaat. Klarna heeft een eigen keuringsmethode, waardoor dit soms niet wordt goedgekeurd. Je kunt altijd betalen met een andere betalingsmethode zoals iDeal, je hebt dan alsnog recht op het proefslapen!

Better-Nights-Showroom-Doetinchem (13)

Better Nights in Doetinchem heeft een goede reputatie opgebouwd door de jaren heen, dankzij de hoge kwaliteit van de producten en de uitstekende service die wordt aangeboden. Klanten waarderen de winkel vooral om de hoge kwaliteit van producten en de vakkundige adviezen van de medewerkers.

Met een grote selectie van producten, uitstekende service en een goede reputatie is de beddenzaak in Doetinchem een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuw beddengoed.

Maak direct een afspraak bij onze showroom in Doetinchem

Inhoud

    Meest verkocht

    Onze producten

    De waardering van www.betternights.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.