Waardering: 9.4/10 bij Webwinkelkeur

Gratis verzending én gratis retour

Handgemaakt in Nederland

Gratis proefslapen

Showroom in Doetinchem

Menu

Filter op prijs

Advies nodig?

Neem contact met ons op

Direct antwoord

Klik op de chat button aan de rechterkant

Antwoord binnen 1 werkdag

BetterNights Doetinchem

Donzen Dekbed 140×220 cm

Ons donzen dekbed van 140×220 cm is echt perfect voor elk seizoen, of het nu hartje winter is of midden in een hete zomer. Dit is de populairste maat voor eenpersoonsbedden en echt een aanrader als je van comfort houdt!

Toont alle 10 resultaten

  • Nuvaro Gold Donzen Winterdekbed
  • voordeligste dekbed Voordeligste donzen dekbed
    Loiva Silver 4-seizoenen Donzen dekbed
  • Zomerzon Meest Luxe Zomerdekbed
    Nuvaro Exclusive Summer Donzen dekbed
  • Meest verkochte dekbed Beste Dekbed 2024
    Nuvaro Gold 4-seizoenen Donzen dekbed
  • Loiva Summerlight Donzen dekbed
  • Nuvaro Exclusive 4-seizoenen Donzen dekbed
  • winterdekbed Meest luxe winterdekbed
    Nuvaro Exclusive Donzen Winterdekbed
  • Nuvaro Excellent Donzen Winterdekbed
  • Nuvaro Excellent 4-seizoenen Donzen dekbed
  • Loiva Silver Donzen Winterdekbed
Als je op zoek bent naar het ultieme slaapcomfort met een donzen dekbed van 140×220 cm, dan moet je bij Better Nights zijn. Onze dekbedden zijn de perfecte mix van comfort en luxe, waardoor je nacht na nacht heerlijk slaapt. De donsvulling van onze dekbedden is echt top. Het ademt goed en houdt je warm zonder dat het benauwd wordt, wat je vaak bij synthetische dekbedden ziet. Met een donzen dekbed van ons word je elke ochtend fris en uitgerust wakker. Het formaat van 140×220 cm is heerlijk ruim. Het bedekt je helemaal van je schouders tot je voeten. Bij Better Nights vind je allerlei soorten donzen dekbedden: lichte voor de zomer, warme voor de winter en alles ertussenin. Wat het seizoen ook is, wij zorgen dat je het perfecte dekbed hebt om lekker in weg te kruipen. Dus, gun jezelf het comfort van een donzen dekbed van Better Nights en merk het verschil in je slaapcomfort. Het is echt een ervaring die je zelf moet beleven!

Als je een zalig zacht donzen dekbed van 140 x 220 cm zoekt voor je eenpersoonsbed, zit je bij ons helemaal goed. Dit formaat is perfect om lekker ruim en comfortabel onder weg te kruipen. En of je nou een dekbed nodig hebt voor de zomer, de winter of iets voor het hele jaar door, ons dons zorgt elk seizoen voor topcomfort.

Het 4-seizoenen dekbed is echt een favoriet, omdat je daarmee voor elk weertype gewapend bent. In de zomer houdt het zomerdekbed je lekker koel en droog dankzij zijn ademende en vochtabsorberende eigenschappen. En in de koudere maanden biedt het herfst/winterdeel precies genoeg warmte. Als het echt koud wordt, rits je gewoon beide delen aan elkaar voor extra isolatie.

Dankzij de lengte van 220 cm blijven zelfs langere mensen lekker warm – dag koude voeten! Dons is licht maar heerlijk warm, en het past zich aan je lichaam aan voor optimaal comfort tijdens het slapen.

Wil je tips over hoe je je dekbed het best kunt onderhouden? Kijk dan eens op onze onderhoudspagina. En als je nog twijfelt over welk type dekbed het beste bij je past, onze keuzehulp op de website wijst je de weg.

Bij het uitkiezen van je perfecte dekbed kijken we niet alleen naar de maat, maar ook naar zaken als het type dons, de vulkracht en de kwaliteit van de tijk. Meer weten? Check dan onze adviespagina. En als je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te bellen op 085 001 3114 of te mailen naar info@betternights.nl op werkdagen tussen 9:00 en 17:00. We helpen je ook graag verder met info over onze andere services, zoals onze laagsteprijsgarantie.

Veel gestelde vragen over een

Donzen Dekbed 140×220 cm

Wat kenmerkt een kwalitatief donzen dekbed van 140×220 cm?

Een premium donzen dekbed met afmetingen 140×220 cm staat garant voor luxe en comfort tijdens je slaap. Dankzij het gebruik van fijne dons biedt het zowel ademend vermogen als isolatie. Een topproduct in deze categorie is het Nuvaro Gold 4-seizoenen dekbed, dat gedurende alle seizoenen voor de perfecte slaaptemperatuur zorgt.

Waarom zou ik opteren voor een donzen dekbed van 140×220 cm?

Dons, verkregen uit de zachte laag van vogelveren, is al generaties lang een favoriete keuze vanwege zijn warmte en comfort. Met een afmeting van 140×220 cm is een donzen dekbed perfect afgestemd voor eenpersoonsbedden, waarbij het lichte gewicht en de isolatiecapaciteit zorgen voor een ongestoorde nachtrust, zonder het gevoel te warm of benauwd te zijn.

Hoe kies ik het juiste donzen dekbed van 140×220 cm voor mij?

De keuze voor een donzen dekbed van 140×220 cm kan variëren op basis van individuele behoeften en klimaatomstandigheden. Onze online dekbed gids is een uitstekende tool die je ondersteunt bij het vinden van het ideale donzen dekbed dat perfect past bij jouw comfortbehoeften en slaapklimaat.

Wat is de aanbevolen keuze: eendendons of ganzendons voor een dekbed van 140×220 cm?

Bij de selectie van donzen dekbedden kom je vaak twee opties tegen: ganzendons en eendendons. Ganzendons staat bekend om zijn grotere, luchtige vlokken en uitstekende warmteregulatie, maar heeft vaak een hoger prijskaartje. Eendendons, met zijn fijnere vlokken, is iets betaalbaarder en biedt een redelijk isolerend vermogen. Voor een dekbed van 140×220 cm is het essentieel om de voorkeur te geven aan de kwaliteit van het dons en de vulkracht, ongeacht je keuze tussen gans of eend.
De waardering van www.betternights.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.