Donzen dekbed

Of u nu een luchtig dekbed zoekt voor warme zomers of een warm dekbed voor krakend koude winters, de donzen dekbedden van Better Nights zijn er voor u. Heerlijk zachte en goedgevulde dekbedden van de beste kwaliteit. 100% diervriendelijke, eerlijke eenden- of ganzendons uit de beste regio's van Europa.

Onze dekbedden worden op maat gemaakt in ons atelier in Doetinchem, pas na een bestelling. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit dons, dat nooit opgeslagen is geweest in een stoffige fabriekshal. Nooit.
  • siezoenWinterdekbed
  • type dons100% Ganzendons
1.459
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • siezoen4-seizoenen dekbed
  • type dons100% Ganzendons
1.899
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

4 Seizoenen Dekbed Dons 270 x 240

Een 4-seizoenen donzen dekbed van 270 x 240 cm is geschikt voor een extra groot Scandinavisch bed en is het grootste formaat donzen dekbed dat verkrijgbaar is. Als u zo’n heerlijk groot bed heeft wilt u natuurlijk ook de luxe van het allerbeste dekbed. Niet alleen is dons door de ventilerende en vochtregulerende eigenschappen het perfecte materiaal voor een dergelijk dekbed, maar is het ook nog eens lekker licht om op u te hebben liggen. Kunt u zich voorstellen wat een dergelijk formaat wollen dekbed wel niet zou wegen, zeker als het vochtig wordt?

Dit product is uniek in Nederland, met het Nuvaro Excellent 4-seizoenen Donzen dekbed in deze grote maat kunt u niet nóg beter slapen op zo’n groot bed. Dit dekbed is gevuld met Siberische ganzendons dat diervriendelijk is gewonnen (geen levende pluk!) en een zeer hoge vulkracht heeft (boven de 200 mm). U slaapt dus gegarandeerd lekker onder de dekbed, behoudt een heerlijke slaaptemperatuur en ligt door de ventilatie en vochtafvoer ook niet zwetend wakker.

Een 4-seizoenen dekbed is ideaal, zodat u in de zomer het zomergedeelte kunt gebruiken voor een extra licht dekbed en de rest van het jaar gebruikt u het dikkere wintergedeelte Voor de écht extreem koude winternachten kunt u beide delen samenknopen voor een extra dik donzen dekbed van 270 x 240 cm.
Een donzen dekbed is ook nog eens eenvoudig in het onderhoud, laat het ’s ochtends op bed liggen met de ramen open zodat het vocht weer afgevoerd kan worden. Lees hier meer over op onze pagina onderhoud donzen dekbed.

Als u nog twijfelt of een donzen dekbed van 270 x 240 cm het juiste dekbed voor uw wensen, is niet alleen de afmeting van het dekbed van belang. Ook de soort dons, vulkracht en tijk van het dekbed zijn erg belangrijk bij de keuze voor een donzen dekbed. Als u hier meer informatie over wilt inwinnen kan onze adviespagina een hele goede bron van informatie vormen. Hier worden deze zaken en ook het bepalen van de juiste warmteklasse en afmetingen van het dekbed uitgebreid besproken. Ook de dekbedwijzer op deze website kan u uitstekend helpen om het juiste donzen dekbed te bestellen. Als u er met behulp van deze hulpmiddelen niet uitkomt, of gewoon wel wat extra adviezen kunt gebruiken, is het uiteraard ook nog mogelijk om contact op te nemen met onze dekbedexperts. U kunt de experts bereiken door op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 te bellen naar  085 001 3114 of door te mailen naar info@betternights.nl. Op deze manier kunt u ook vragen stellen over onze producten of diensten zoals de laagsteprijsgarantie.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 23 reviews.